onsdag 25 augusti 2010

back in B

...i alla fall för några dagar!

Fantastiskt kul att få komma in o jobba lite mitt i mammaledigheten. Hjälper till på en annan avdelning än den jag var på innan jag gick hem. Ritar nattplagg och trosor denna veckan. lite på hemmafronten men oxå på kontoret, eftersom världens bästa mormor tar hand om sitt barnbarn edith på dagarna! Tack mamma!! hade det bara varit här hemma på fjäderskruden,så hade Edith varit med och designat ett o annat nattlinne och än vet jag inte hur hennes kreativa ådra artar sig ;)

Sätter klockan på väldigt tidigt, helt tyst i huset. duschar i lugnan ro, sminkar mig, väljer dagens outfit, dricker kaffe och läser GP upp och ner.. underbar timma på morgonen som jag för ett år sedan inte visste hur mkt uppskattad den skulle vara.

otroligt kul att socialisera i ett annat forum för ett litet tag. Och fantastiskt härligt att greppa rit-pennan igen och låta kreativiteten släppa loss :) OCH... händerna fungerar precis som förr och inte en uns av karpaltunnelsyndrom gör sig påmind :)))


3 kommentarer:

  1. Jag har en känsla av att Edith har kreativa ådror i sig så det skriker om det!!

    Skoj att gnugga designknölarna en sväng. Synd att det är svårordnat att få de bästa av världar på samma gång... jobba lite lagom många av veckans dagar, och hemma lite lagom många. Tror man skulle ta tillvara på och njuta av både ock på ett annat sätt då!

    SvaraRadera
  2. Hej! Nu sitter vi och lär oss kommentera! Kramar Niclas och Gunilla

    SvaraRadera
  3. Niclas, BRA att ni lär er, på tiden.....!!! ;-)

    SvaraRadera