söndag 20 juni 2010

JA!


Så fick victoria ÄNTLIGEN sin prins. Och mamma Hanna fick en herrans massa royalistiska timmar i tv-soffan en lördag i Juni. Slog på televisionsapparaten redan innan sändningarna började vid 08-snåret...och stängde av vid midnatt.. och under dessa timmar blev jag några stunder rörd till tårar och uppfylld med glädje för vår kronprinsessas och hennes numera make, prins, hertig och riddares skull.

Daniels tal till sin Victoria under middagen var strålande bra, sopade banan av alla de andra talen ( ok, Daniels pappa gjorde ett riktigt bra jobb han med) Daniel vann hela svenska folkets och alla kungligheters hjärtan. Närvarande, avslappnat och humant.Direkt från hjärtat. inga fusklappar här inte. Med kärlek och värme. Väldigt vackert talade prinsen till sin prinsessa. Fantastiskt bra jobbat Prins Daniel!

Klänningen då, den som man väntat o väntat på och klurat på hur den skulle kunna komma att se ut. SÅ fin! Full pott. Clean, soft, lite fashion och inspirerad från 50-talet, klädde bruden suveränt bra. Även den omdiskuterade "vågade" ärmen tyckte jag var ett mkt bra val av kronprinsessan.

Många vackra klänningar och smycken skådades denna dag. Som en gottepåse för en fashionistas öga :)Årets stora trend en axel var definitivt ngt som många av damerna anammade.

Så nu är alltså bröllopsyran slut. Rear ica ut alla chokladaskar och kakor nu då? Vad händer med alla de fantaaaastiska blommorna som prydde storkyrkan och festlokalerna i slottet? Lämnas de över till ålderdoms och sjukhem? Hur mkt mat blev över igår, kan man skicka den till barnen i afrika...? Är hela europas kungliga elit bakis idag?

Ett historiskt bröllop,. Jag är glad att jag fick vara med :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar