söndag 16 maj 2010

söndagsmys


Både min sambo och jag är väldigt intresserade av mat och vin.( jag gillar att äta OCH laga..han gillar mest att äta ;) Det har både sina fördelar och sina nackdelar med att vara gourmand: fördelarna är ju väldigt många, medan nackdelarna är färre. En, och det är väl nästan den enda oxå, är att efter mkt god mat och välsmakande vin kan man lätt känna sig lite svullen och pluffsig. Men inte ikväll, då blev det små naggande goda "Gambas pill pill", som är en spansk Tapas på räkor upphettade i het chili, olja och en herrans massa vitlök! Serveras med ett saftigt bröd som man sen suger upp oljan med. Denna utsökta lilla rätt avnjöts i afton av ett sydfransk vitt vin som blev pricken över i:et på detta söndagsmys.
Nu mår man som en prinsessa efter trädgårdsfix, bus med lillan, mysigt besök på kvällskvisten i form av finfina Lella och goa mammalotta och sen en soft middag med min käreste!

1 kommentar:

  1. ... det är väl då en himla tur att Edith fått sig en så snygg joggingvagn. Då kan ju morsan moffa på bäst hon vill men slippa pluffsigkänslan! B)

    SvaraRadera