lördag 20 november 2010

"nöööööö"

Inatt lade sig en fin vit skrud här i Fågelsten. Vem som var mest "på det" imorse av dEith och Andreas kan ni lista ut kanske..;-)

På med overall.vante. mössa. vinterskor....just d ja, vinterskor. De vi fått ärva var ett antal nummer förstora till Eddans miniminifossingar. Så iväg, scanna av marknaden för såna små kängor. vadå?! 600 spänn för ett par kängor som de har nån månad o sen växer ur...??! njaa.. edith hittade till slut sina favoriter på skopunkten, billiga och sköna och i hennes lilla stl 19:)

Hem. Nytt försök. På med overall. vante. mössa. och ny vinterkänga, o så uuuuut i snön!! Nöööö, wiiiiii!!!

Något varv runtom här bland husen, sen häng i områdets sk pulkabacke.Kanske är den mest för föräldrarna att få stanna o snicksnacka lite med grannarna medan kidsen ränner upp för kullen för att sen få lite ,lite fart nedåt där vi parenteser står med kamera i högsta hugg och aplåderar till dunderåket.

Efter ett antal åk insåg vi att det får bli till att köpa en ny, snabbare pulka, inte kan man väl åka omkring i en bebispulka när man är 1.5 år!! Eller så är det pappan som tycker att det borde gå lite snabbare....??

förra året: edith satt som en klump man fick spänna fast, benen nådde inte ens hälften av pulkan.


I år: benen nästan ändå framme och Ediht undrar varför hon ska åka bebispulkan....

2 kommentarer:

  1. Men vem är sötast i backen?! Jag vill också leka i nööööön!

    SvaraRadera
  2. Det är ju inte utan att man vill klämma ner sig där i bäbispulkan, hur trångt det än må vara. Sötnos!!

    SvaraRadera