måndag 22 november 2010

2årsbesiktning

Så har vi då bott här i Fågelsten i 2 år! Märkligt, Å ena sidan känns det som vi lämnade stadslivet och asfalten igår, flyttade in här på landet med både älg och fladdermus som närmsta granne. Nygravid och konstant illamående i 7e veckan, nyfiken på alla grannar och purfärska på det här med hus och med allt vad det innebär. Å andra sidan kommer känslan av att huset varit vår bostad forever, vi kan ju det här med driftskostnader, anlägga trädgård och grannträffar som rinnande vatten.

Lite anmärkningar här o där på trappsteg som knakar, några "hus-sätta-sig-på-plats-sprickor" här och var och lite slappt toa-spols-sug.... annars var det nog inga större fel att anmärka på. Tur var väl det, vi trivs som kossan på grönbetet här på fjäderskruden :))

från börjar såg det ut så här:




























Det ser ju onekligen ut, av bilderna att döma, som att endast Andreas jobbat och stått i och jag bara fotograferat och latat mig. Andreas har gjort väldigt mycket,harn är grymt duktig. Men mina krafter och ideer har oxå slitits på. Andreas har dock inte fotograferat någonting, därav ser det ut som jag mest varit arbetsledare....fast nån skall ju i och för sig vara det oxå...;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar