söndag 1 augusti 2010

tacksamhet

Nu är det lata dagar som spenderas i en lugn och behaglig takt. Är på landet i ängelholm. Ömsom sol o värme, ömsol regn, moln och lite gråare. Men ändå en enorm avkoppling.

morgonpromenader, loppisrundor, salta bad,sand mellan tårna, sena TP-kvällar, rödvin, grillat,smultron i trädgården,egen potatis, familjemys....Å i kväll hittade jag hit, till min blogg. Dock utan bilder eftersom sladden till mobil och kamera ligger nånannanstans än just här.

Har idag konstaterat att nu är min Edith i en grymt härlig ålder, 1 år. Hon är så himla glad hela tiden, riktigt sprudlar av energi och glädje. Är så med och medveten i allting... Hon skickar iväg slängpussar till höger o vänster och lägger av riktiga skrattsalvor och verkligen gillar sig.
Hennes absoluta favorit-grej nu är dansa och digga! Hon blir helt prillig när hon hör musik, bäst blöj-gung just nu : Bad Romance med Lady GaGa. den går på repeat och hon diggar loss totalt! Hon skänker oss så mycket glädje, den där lilla loppan!! Är så tacksam, varje dag,för denna dyrbara lilla skatt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar