söndag 15 augusti 2010

home sweet home

Det blev som vi trodde- en helt enormt bra semester. Inklusive bra väder :) Vi lyckades tydligen pricka in finaste veckan på hela säsongen i Olden, där vi campade största delen av veckan.

Att åka husbil och framför allt bo i husbil är speciellt. Och man har märkt att campingfolket är en slag för sig. Vi rättade in oss i ledet rätt snabbt när vi alla i husbilen slängde på oss våra foppatofflor i alla dess kulörer;))

Ordning och reda, var sak på sin plats krävs någotsånär när man bor 4 vuxna och en ettåring på typ 10 kvadrat. Vi höll på den regeln hyffsat bra, men när vi inte gjorde det tackar vi Erika för hennes noggrannhet och förmåga att veta exakt vart allting ligger!

bergsklättring, glaciärvanding, fiske,slappstunder i brassetol, båtturer, paddling, grill, kubb( tjejvinst varje gång...)drinkar,fjäll, yatzy, sol, pussar, fantastisk natur och helt tokigt fina vyer har förgyllt vår vecka i norge. Ett kanonbra ( citat Elliot)och gott o härligt kompisgäng har ingått i denna campingkaravan, fantastiskt kul har vi haft, och det var absolut inte sista gången vi luffade runt med huset på ryggen som en snigel :)

Avslutade veckan i skärhamn, där vi campade utanför nordiska akvarellmuseet och tok-lyxade till det på "haddocks" med skaldjur och gott att dricka!

"Man ska ha husbil...."

















2 kommentarer:

  1. Självklart ska man ha husbil! Det är en frihet att kunna rulla vart man vill och bara ha med sig det man behöver!
    Fina bilder från er resa!
    Kika gärna förbi vår husbilsblogg ;)
    http://www.freedomtravel.se

    SvaraRadera
  2. Tack för superhärlig semester, superhärliga ni! Jag snor rumpestumpbilden rakt av, hihi. Man vill bara ta sig en mumsbit eller två!!

    SvaraRadera