måndag 24 maj 2010

soldäcks-bygge!




..."men har inte ni redan både en altan och en balkong...." Jooooo, säger man lite skamset för att man i dessa tider skall bygga ÄNNU en uteplats. Som underbara Mia Skäringer säger( läses med den breeedaste Kristinehamns-dialekten...) " ...de bygger för faen altaner som sträcker sig ända ner tilll bankomaten...)

Jodå...Men i vårt härliga berg bakom huset kände vi att vi ville utnyttja på ngt mer sätt än att "bara" njuta av det me blotta ögat. Där är en perfekt sol-spot, både morgon, middag och ända till solen går ner för att komma tilbaka nästa dag.

Andreas har grävt o grävt o grävt ur all jord och sprängsten under ett par veckor...Tror nog ändå att han tycker det är lite kul, allt som stavas kroppsarbete brukar falla herrn på läppen. Flexa lite muskler och visa sin manlighet med handskar, blåbyxor och bar överkropp. Inte mig emot...;))

Idag har vi hjälp av Lennart, Fridas pappa, som kommer att hjälpa oss att får till däcket precis så som vi vill ha det! Lennart är ett amatör-proffs på altan och husbygge, så det här kommer bli alldelels strålande tror jag! Känns verkligen jättekul det här!

Jag är lunch och kaffeansvarig. Och är responsible för den estetiska utformningen oxå när vi väl kommer dit.

1 kommentar:

  1. Tänk så gott det kommer kännas sen att sitta på det där däcket när det kostat er en massa svett, tid och säkert någon droppe blod också. :D

    SvaraRadera