lördag 29 maj 2010

...en härlig dag helt enkelt!


Ebba, Zandra, jonas och Patrik e på kalas


Tänk va... nu börjar Edith o hennes kompisar plötsligt fylla år.... Deras första födelsedagar!! Idag var det kompis Wigos tur. Han hade bjudit in jättemånga vänner som fick lov att äta jättegott, leka i trädgårn och sjunga " ja må han leva" ( ...en kör på 30 pers som visst råkade skrämma fölse-killen en aning..)Allt i strålande solsken. Hurra för Wigo 1 år!

Pappa Andreas befinner sig på "west coast poker run" ute i skärgården och har gjort hela dan. Säkert inte druckit en enda öl. Säkert inte alls brännt sig på nosen, har säkert inte alls en riktig grabbig dag....;)) Medan han hinkar bägare och sjäääälvklart vinner massa pengar på poker, så har Edith och jag egentid. Vi passade på att åka ner till Budskär för att hälsa på faster Ulle efter kalaset( som oxå hade slarvat bort sin man kvällen till ära) Ulle med sina små kids: Lilla söta Ella 5 månader och älsklings-gurkan Gustav 2,5 år. Gustav är min absoluta favvokille och han är även min gudson. Han är en jäkel på att pussas, man kan få nästan hur många som helst, och goa e dem, det kan jag lova... Utdelas endast om man är gudmor och favorit dvs ;)
Fick smaskigt grillade hamburgare med tillbehör och sen även en fiiiin-kaffe på det!

trötta ben ska nu få lägga sig i soffan.De vandrade till Kållered och tillbaka i morse.. Och ska ladda om för en löprunda i Bunketorp i morgon bitti!!

Life is good :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar